Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 7 | 8 | (Page 9) | 10 | 11 | .... | 17 | newer

  0 0

  Det kommer att bli möjligt att resa på sms-biljett i nya områden runt Göteborg. Biljetterna ska gälla för områdena Göteborg+ och Göteborg++.
  Inom de närmaste veckorna kommer mer information om vad de nya sms-biljetterna kommer att kosta.

  0 0
 • 09/25/09--07:49: Nya 5-resorskort i Göteborg
 • Västtrafik kommer att erbjuda ett speciellt 5-resorskort för resenärer i Göteborg med omnejd som vill köpa en biljett med ett visst antal resor till fast pris. För resor i Göteborgs kommun blir priset 100 kronor, det vill säga 20 kronor per resa.
  Vi kommer även att börja sälja 5-resorskort som gäller i Göteborg med omkringliggande kommuner (Göteborg+ och Göteborg++). Vad priset för dessa biljetter blir är ännu inte klart.
  Mer information kommer under de närmaste veckorna.

  0 0
 • 09/29/09--22:53: Panten halveras
 • Västtrafik har beslutat att halvera panten för att kunna resa med kontoladdning på Västtrafikkortet. Panten blir 50 kronor så fort det är möjligt att införa det.
  - Många resenärer har synpunkter på panten. Samtidigt upptäcker allt fler nyttan med att kunna använda panten som en buffert, men många tycker att panten är för hög, säger Västtrafiks vd Lars Backström.
  Närmare information om rutiner för hantering av panten för dem som redan betalt 100 kronor kommer under de närmaste veckorna. Fram tills vi vet hur förändringen ska gå till är panten 100 kronor.

  0 0

  Måste jag alltid hålla upp kortet när jag ska gå av? Kan man inte resa med områdesladdning längre? Vad betyder alla dessa knappar? Frågorna kring det nya biljettsystemet är många. På Mina sidor rätar vi ut dina frågetecken.
  Passa också på att kolla in våra nya erbjudanden.

  0 0

  Västtrafiks nya betalsystem är nu infört fullt ut i hela regionen. Det sista steget var införandet av kontoladdning som påbörjades i maj. Sedan starten har vi fått många synpunkter från resenärer och förare. Detta gör att Västtrafiks styrelse nu beslutat om ett antal åtgärder på lång och kort sikt.
  Bland annat förskjuts försäljningsstoppet för 100-kortet vilket innebär att det kan köpas till den 31 december i år och 100-kortet kan användas till och med den 31/1 2010.

  0 0
 • 10/23/09--07:45: Prishöjning den 3 januari
 • Den tredje januari görs en liten höjning av Västtrafiks priser. Denna gång höjs endast priserna för de olika områdesladdningarna och höjningen är i genomsnitt två procent.
  På övriga biljetter, exempelvis kontoladdning, enkelbiljetter och SMS-biljetter blir det inga prishöjningar.

  0 0

  Den 1 december sänks panten för dem som reser med kontoladdning på Västtrafikkortet. Resenärer som för första gången laddar sitt kort med en kontoladdning betalar då 50 kronor i pant i stället för de 100 kronor som gäller för närvarande. De resenärer som redan har betalat 100 kronor i pant kommer att få tillbaka 50 kronor så snart den tekniska lösningen är färdig.

  0 0

  Om du har ett Västtrafikkort med kontoladdning så kan du numera se hur mycket pengar du har kvar att resa för på kortet.

  Detta är en tjänst som vi erbjuder alla som registrerat sitt kort.


  0 0

  Från och med den 23 november går det att betala sin resa med Västtrafiks sms-biljett i många nya områden. De flesta större tätorter i Västra Götaland har nu en sms-biljett.


  0 0
 • 11/30/09--07:57: Nya tider från 13 december
 • Den 13 december byter vi till nya tidtabeller. I år är det inte bara nya tider utan dessutom har alla tabeller fått en ny och mer lättläst design.

  Vill du veta hur just dina tider förändras?


  0 0

  Den första december utökade Västtrafik ledsagarservicen till 19 nya platser i Västra Götalands-regionen. Servicen, som är till för personer som behöver hjälp att byta mellan olika färdmedel eller linjer, är kostnadsfri och beställes minst två timmar före att bytet ska göras..


  0 0

  Från och med den första december går det inte längre att betala till föraren med kontanter på Västtrafiks bussar.
  Du kan betala de biljetter som du köper av föraren med ett bankkort (Gäller inte stadstrafikbussarna i Göteborg, Mölndal och Partille eftersom föraren inte säljer biljetter.). På spårvagnar och vissa färjor finns även myntautomater.
  Nya sms-biljetter, ny enkelbiljett och fler försäljningsombud är nyheter som ska underlätta för dig när kontanterna försvinner. 

  Guide: Så klarar du dig utan pengar (öppnas i nytt fönster)

  Information om kontantstoppet


  0 0

  Från den 3 januari kan du köpa korttidsladdningarna Göteborg 1 dygn och Göteborg 3 dygn som sms-biljett. Priset är det samma som om du köper hos ett försäljningsombud, det vill säga 65 kronor för 1 dygn och 130 kronor för tre dygn.


  0 0

  Den 18 maj, när vi införde kontoladdning, delades ett antal kommuner upp i två zoner: en tätortszon och en kommunzon.

  Dessa kommuner är Kungsbacka, Kungälv, Stenungsund, Ljungskile, Lysekil, Sotenäs, Strömstad, Tanum och Åmål.

  På kartan (öppnas i nytt fönster) ser du vilka hållplatser som ligger innanför respektive utanför tätortszonen i Kunsbacka. För övriga kommuner kan du på denna sida hitta en lista över vilka hållplatser som tillhör respektive tätortszon. När du reser mellan tätortszonen och kommunzonen gäller samma regler som vid vilken flerzonsresa som helst.


  0 0
 • 01/07/10--23:44: Prishöjning den 3 januari
 • Den tredje januari gjordes en liten höjning av Västtrafiks priser. Denna gång höjdes endast priserna för de olika områdesladdningarna och höjningen är i genomsnitt två procent.
  På övriga biljetter, exempelvis kontoladdning, enkelbiljetter och SMS-biljetter är det inga prishöjningar.

  0 0

  Från och med den 11 januari börjar SJ köra ett antal InterCitytåg där Västtrafiks olika färdbevis inte gäller. Dessa tåg har tågnummer 100 till 108 och går mellan Göteborg och Stockholm. De är komplement till X2000-tågen och precis som med X2000-tågen gäller alltså bara Regionen Runt Xtra och inte Västtrafiks övriga färdbevis för resa med dem.


  0 0

  Hur gör jag när jag skall resa inom flera zoner? Hur lång bytestid har jag vid resa inom en zon och vid resa genom flera zoner? Hur lång reklamationstid har jag för en kontoresa som blivit fel? Hur kan jag få en utskrift på min resa, till exempel om jag har rest i tjänsten?
  Detta är några av de vanligaste frågorna vi får kring kontoresor.

  0 0

  Vi beklagar att vi just nu har långa väntetider när du ringer till vår kundservice. Det beror på ovanligt många kundärenden på grund av vintervädret med många förseningar och på frågor från dem som i dagarna går över från 100-kortet till kontoladdningen.

  Vi gör allt vi kan och har satt in extra personal för att hinna ikapp och komma tillbaka till normala väntetider – både när det gäller telefonen och kundärenden. Tack för ditt tålamod!


  0 0

  Har du betalat 100 kronor i pant på din kontoladdning? Från den 1 februari får du automatiskt tillbaka 50 kronor när du laddar ditt kort. Enkelt och bekvämt. Pengarna förs över till kontot, vilket betyder att om du laddar 100 kronor på kortet får du 150 kronor att resa för.

  Det går också att, om du vill, få pengar tillbaka.


  0 0

  Har du ett hundrakort kvar i plånboken eller hittar du ett i skrivbordslådan? Du behöver inte stressa med att lösa in det. Du kan besöka vår kundservice när som helst under året.

  Skulle du hitta ett hundrakort senare så har det fortfarande ett värde. Vi löser in hundrakortet fram till januari 2020.


older | 1 | .... | 7 | 8 | (Page 9) | 10 | 11 | .... | 17 | newer