Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 15 | 16 | (Page 17)

  0 0

  På valborgsmässoafton, den 30 april, kör vi som en fredag. Det innebär att de linjer som brukar ha nattrafik på fredagar kommer att ha det på valborgsmässoafton.

  På tisdagen den 1 maj kör vi som en söndag.


  0 0

  Vi vill från Västtrafiks sida klargöra vår syn på biljettkontrollen samt de nu aktuella ärendena.


  0 0
 • 04/27/12--07:19: Tack för hjälpen!
 • Under drygt två veckor har vår nya hemsida varit tillgänglig att testa. 9.978 personer har tagit chansen att besöka sidan och tycka till. Vi har fått in nästan 200 synpunkter.

  Ett par saker åtgärdades direkt, som till exempel att den inte fungerade i en speciell webbläsare, medan andra saker är sådant som vi nu funderar vidare på och ser hur och om vi ska ändra.

  Tack för alla synpunkter! Den nya hemsidan kommer att lanseras när vi jobbat igenom synpunkterna och gjort en del ändringar.


  0 0

  Västra Götalandsregionen, som är kollektivtrafikmyndighet i länet, arbetar nu fram ett trafikförsörjningsprogram. I det beskrivs hur kollektivtrafiken ska utvecklas. Innan programmet beslutas är det viktigt att så många som möjligt tycker till om det. Här kan du läsa programmet och lämna dina synpunkter senast den 6 maj.

  http://www.vgregion.se/tpr


  0 0

  Landvetter resecentrum är Västtrafiks första GreenBuilding-certifierade byggnad.

  GreenBuilding är ett EU-initiativ som lanserades 2004 för att snabba på energieffektiviseringen i bygg- och fastighetssektorn. GreenBuilding riktar sig till företag, fastighetsägare och förvaltare som vill effektivisera energianvändningen i sina lokaler. I dag har 238 svenska byggnader certifierats enligt GreenBuilding.


  0 0

  Nu kan du som har en iPad använda Västtrafiks reseplanerare i din läsplatta.

  I dag har Västtrafik lanserat Sveriges första kollektivtrafikapp för iPad. Kartan är i centrum i appen och gör det möjligt att på ett enkelt sätt se hur du kan resa, var hållplatserna ligger med mera. När du hittat den resa du ska göra kan du se priser och köpa en sms-biljett.

  Ladda hem appen och upptäck alla dess möjligheter!


  0 0

  På lördag kan alla deltagare i Göteborgsvarvet resa gratis med kollektivtrafiken i Göteborg samt med Kungsbacka- och Alingsåspendlarna.

  Du kan använda ditt startbevis eller din nummerlapp som färdbevis.

  Närmaste hållplatser till starten är Botaniska Trädgården eller Marklandsgatan. Sök efter din resa i vår reseplanerare.


  0 0

  Nu är stadsjuristens utredning av biljettkontrollens agerande klar. Västtrafik konstaterar att stadsjuristen delar bedömningen att biljettkontrollanterna i filmklippet, där en kvinna hålls fast, agerar enligt de lagar och regler som finns.

  Västtrafik välkomnar också den pågående polisutredningen som ytterligare kan klargöra frågan.

  Stadsjuristens rapport (pdf - öppnas i nytt fönster)
  Frågor och svar om biljettkontrollen
  Klargörande av vår syn på biljettkontrollen


  0 0

  Den 11 juni–29 juni är Kungsbackapendelns turer på klockslagen xx.02 och xx.32 från Göteborg resp. Kungsbacka indragna. Anledningen är att Lindome station byggs om.


  0 0
 • 05/14/12--21:56: Mina sidor stängs i natt
 • Från och med klockan 22.00 i kväll, måndag, till och med tisdag morgon kommer Mina sidor att vara stängda. Detta på grund av en uppgradering.

  Under denna tid kommer det inte gå att logga in, registrera kort, spärra kort eller skaffa Autoladda. Det går inte heller att köpa enkelbiljett i reseplaneraren. Det finns sms-biljett för många områden och vi rekommenderar denna som ett alternativ till att köpa enkelbiljett i reseplaneraren under den tid detta inte fungerar.


  0 0

  Den 17 juni börjar en ny tidtabell att gälla. Här kan du se vilka förändringar som berör dig.


  0 0
 • 05/15/12--06:58: Problem med Autoladda
 • På grund av ett tekniskt fel kan du för närvarande inte beställa eller avbeställa autoladda till ditt Västtrafikkort. Vi arbetar för att lösa problemet så fort som möjligt.

  Du som redan har autoladda på ditt periodkort eller din kontoladdning påverkas inte utan ditt kort kommer att autoladdas som vanligt.


  0 0

  Nu blir det lättare att förstå vad som händer i kortläsarna ombord på våra fordon. Tack vare kloka synpunkter från våra kunder har vi förbättrat texterna som visas i displayen.

  0 0

  I sommar ändrar vi i tidtabellerna för linje 762, 763, 767 samt 768 och förlänger körvägen för linje 760. De nya tiderna och körvägarna är anpassade till Kungsbackapendeln och dess ersättningstrafik.


  0 0

  Det finns flera vägar att välja mellan när det gäller vilket drivmedel som bussar ska köras med i framtiden. Men varje drivmedel har olika styrkor och nackdelar. Under heldagsseminariet “Bussar, drivmedel och energieffektivitet” den 3 maj, fick deltagarna en bild av läget idag och vart vi är på väg.


older | 1 | .... | 15 | 16 | (Page 17)