Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 12 | 13 | (Page 14) | 15 | 16 | 17 | newer

  0 0
 • 08/25/11--00:23: Se hit studenter
 • Du som fyllt 26 år och studerar vid universitet eller högskola kan fortsätta resa till ungdomspris när du köper vårt Regionen Runt 30 dagar.


  0 0

  Resandet med Västtrafik ökar rejält. Redan nu har årets mål på 232 miljoner resor nåtts.

  – Det känns bra att vi har så kraftig resandeutveckling, men vi måste också se till att behålla kunderna genom att fortsätta arbeta för bättre kvalitet och se till att vi även framöver har tillräcklig kapacitet så att alla som vill resa med oss får plats, säger Västtrafiks styrelseordförande Leif Blomqvist.


  0 0

  Den 15 september påbörjas arbetena med att bygga ut på- och avfarterna till E45:an vid Jordfallsbron i Bohus. För dig som reser kollektivt innebär det ändrade körvägar på linjerna 301, 401, 402, 403 och 404. Dessa linjer får nya tidtabeller.

  Detta händer

  Linje 301 Går inte över Jordfallsbron till Bohus centrum
  Du som vill till Bohus får byta till linje 401 vid Eriksdal.
  Linje 401 Får ändrade körvägar till/från Bohus.
  Linje 402 Stannar inte vid hållplats Bohus centrum.
  Linje 403 Får ändrade körvägar till/från Bohus.
  Linje 404 Räkna med längre restid.

  Sök din resa med hjälp av Reseplaneraren. Du kan även ladda ner din tidtabell för linje 301 och linjerna 401, 402, 403 och 404, eller hämta den ombord.


  0 0

  Häromdagen utvidgades Googles reseplanerare Google Transit till att även omfatta Sverige. Genom detta blir resor med Västtrafik sökbara via Googles kartor.
  Det är Samtrafiken, ett företag som samlar trafikinformation för hela Sverige, som nu låter Google använda denna information i sin reseplanerare. Den kan hittas genom att välja ”Kollektivtrafik” som ett lager i Googles kartor. Observera att det förslag som ges inte tagits fram av Västtrafik utan av Google.


  0 0

  Undrar du över hur framtidens trafiksituation i och omkring Göteborg kommer att bli?

  Nu finns en permanent utställning om Västsvenska paketet i Älvrummet, nära Göteborgsoperan.

  Utställningen ska visa de viktiga satsningarna på väg, kollektivtrafik och järnväg som ryms inom Västsvenska paketet. Den kommer att vara öppen dagligen.


  0 0

  Västtrafik byter reseplanerare. Den stora nyheten i den nya reseplaneraren är realtid: känner vi till en försening så berättar vi om den – och ger alternativa resvägsförslag om din resa riskerar att inte fungera. Dessutom kommer du att kunna söka från alla adresser i hela regionen.

  Snart kommer den nya reseplaneraren här på hemsidan men redan nu finns den för Androidtelefoner och iPhone. Har du en iPhone så kolla att du har den nya appen  – med namnet Västtrafik. Den gamla slutar att fungera i mitten av november.


  0 0
 • 10/28/11--03:59: Res fyra - betala för en
 • Snart kostar det inget extra att ta med sig sina barn och ungdomar på resan - om man har ett periodkort, en ettdygnsbiljett eller en tredygnsbiljett.

  Från och med januari får den som är 20 år ta med sig tre personer under 20 år på resan.


  0 0

  Västtrafik kommer att höja biljettpriserna med i genomsnitt 5,5 procent i januari.

  Detta beror främst på en allmänt stigande prisnivå och den stora resandeökningen i regionen som ställer fortsatt höga krav på trafiksatsningar.


  0 0

  Dags att byta ditt Västtrafikkort?

  Som du vet går ditt Västtrafikkort att ladda om och om igen. Men kortet har ett slutdatum. Efter några år går det inte att ladda om kortet mer. Det innebär att ditt kort slutar fungera, och du kan då inte resa på det mer.


  0 0
 • 11/03/11--08:06: Vi rustar inför vintern
 • De två senaste årens västsvenska vintrar har drabbat kollektivtrafikens resenärer hårt. Västtrafik har därför, tillsammans med Trafikverket, trafikföretagen och kommunerna, gjort den hittills största insatsen för att höja beredskapen.

  0 0

  Hösten 2013 kommer två nya färjor att sättas in i trafik över Göta Älv.

  – Vi ser ett växande behov av älvskytteltrafiken. För att ta hand om det ökande resandet behövs nya driftsäkra fartyg som är anpassade för att ta ombord fler resenärer och cyklar, säger Hugo Lepik, affärsområdeschef Göteborgs stadstrafik på Västtrafik.


  0 0

  Har du en iPhone eller Android-telefon?

  Missa då inte att ladda hem vår gratis-app "SMS-biljett". Appen hjälper dig att snabbt och enkelt hitta och köpa rätt sms-biljett för din resa. Den minns dessutom vilka dina senast köpa biljetter var och lägger dem så att du hittar dem direkt när du startar den.

  Snabbt, smart och enkelt!

  Öppna AppStore/Android Market i din telefon och sök efter "SMS-biljett" med Västtrafik som utgivare. Eller klicka på länkarna nedan:


  0 0

  Nu har vi en ny reseplanerare med en mängd finesser som gör ditt resande lättare. En av nyheterna är realtidsfunktionen, som visar om bussen du tänkt resa med är i tid.

  Testa nya reseplaneraren idag!


  0 0

  Tidtabellsskifte den 11 december

  Söndagen den 11 december byter vi tidtabeller för alla våra bussar, spårvagnar, båtar och tåg. Förutom att tiderna ändras, så kanske din linje kör en lite annan väg, eller kanske har det dykt upp en helt ny linje som passar dina behov perfekt.
  Här kan du läsa om alla nyheter i ditt område. Tänk på att även om din linje inte har några förändringar, så gäller ändå en ny tidtabell. Du kan ladda ner den här, eller hämta den ombord eller i någon av våra Västtrafikbutiker.

  Trafiknyheter i Fyrbodal
  Trafiknyheter i Göteborg region
  Trafiknyheter i Göteborg stad
  Trafiknyheter i Sjuhärad
  Trafiknyheter i Skaraborg
  Trafiknyheter för Västtågen
   


  0 0

  Från den 1 december måste du registrera ditt kontantkort till mobilen om du vill kunna köpa sms-biljett. Finansinspektionen har beslutat att man måste vara registrerad för att kunna köpa tjänster via mobilen. Du registrerar dig hos din mobiloperatör. Tänk på att registreringen kan ta några dagar att genomföra.
  Klicka på din mobiloperatör för att få veta hur du går till väga.

  Tele2/Comviq
  3    
  Telenor   
  Telia
  Halebop  

  Kunder hos övriga mobiloperatörer hänvisas till respektive operatörs hemsida.


  0 0

  Från den 11 december blir det förändringar i spårvagnstrafiken.
  Från den 11 december blir det förändringar i spårvagnstrafiken. Positiva förändringar!
  2:an kommer exempelvis gå ända till Mölndals Centrum. 8:an kommer köra på kvällarna. Och linje 13 får en ny, bättre sträckning.


  0 0

  För tredje året i rad kör vi den populära Julexpressen i Ale. Du kan ta bussen från Albotorget hela vägen in till Jul på Liseberg. Inga byten, inget krångel. Förutom Albotorget stannar bussen även på Älvängen centrum, Nol station, Nödinge centrum, Bohus centrum och Surte centrum.


  0 0

  Bussarna kör enligt lördagstabell fram till cirka klockan 15.00, därefter körs vissa kvällsturer, se respektive tidtabell.
  För information om vilka turer som går hänvisar vi till Reseplaneraren eller till Västtrafiks kundservice 0771-41 43 00.
  Tyvärr har informationen om julaftonstrafiken fallit bort i flera av våra tryckta tidtabellsböcker och på våra hållplatsanslag.


  0 0

  Västtrafiks reseplanerare kan nås på en mängd olika sätt.

  Ett av dessa är i mobiltelefonen. Nu har vår mobila reseplanerare mobil.vasttrafik.se fått en ansiktslyftning och återlanserats i ny form.

  Bland nyheterna finns att du i reseplaneraren inte bara kan söka från hållplatser utan från alla adresser i regionen. Dessutom visas eventuella förseningar, inställda turer och symboler för fordonstyp. Och i Nästa tur kan du numera se de tre kommande avgångarna.

  Alla som har en mobiltelefon som kan surfa på internet kan använda denna mobilsajt. Du som har en iPhone eller en Androidtelefon kan även ladda hem reseplaneraren som app.


  0 0

  Vid årsskiftet slutar Flygbussen att gå mellan Borås och Landvetter flygplats. Efter nyår hänvisas resenärer från Borås i första hand till linje 101 mot Landvettermotet, där man kan byta till linje 511 mot Landvetter flygplats.
  Att Flygbussen läggs ner beror på för lågt resande.


older | 1 | .... | 12 | 13 | (Page 14) | 15 | 16 | 17 | newer